Feedback

Iti multumesc Lilica.

Intalnirea cu Dana:

Se spune ca intalnirea cu un psiholog impacteaza spatiul vietii cam asa cum se intampla la schimbarea locului de munca sau schimbarea casei. Se mai spune ca ceea ce traim noi sub notiunea de “criza” (notiune prea des fluturata pe la urechile noastre) ne afecteaza pe toti, fie in plan personal, fie in plan profesional si ca nici un om de pe fata pamantului nu e scutit. Totusi, iesirea din “criza” este posibila daca alegi calea potrivita.

Dupa aproximativ 10 luni de la prima intalnire cu Dana, eu nu mai am nici un dubiu ca pentru mine ea a reprezentat unul dintre cele mai bune evenimente din viata mea.
Intrebarea favorita a oamenilor este “de ce?!” (de ce eu, de ce mie, de ce nu mie, de ce?).

Aici a intervenit Dana – m-a ajutat sa constientizez momentul de viata in care ma aflu, cum am reusit sa ajung acolo si sa descopar calea care mi se potriveste mai departe.
Ei ii datorez descoperirea savorii multora din sentimentele cunoscute de om.

Nu spun ca a fost usor sau placut, la un moment dat chiar am intrebat-o daca dau un test de rezistenta la impact, dar rezultatul a contat foarte mult pentru mine si nu numai. Cel mai mult m-au surprins oamenii care au inceput sa imi umple efectiv viata pana la refuz. Nu stiu pe unde stateau pititi, dar Dana i-a adus in viata mea.
Concluzie: feriti-va de ea daca nu sunteti pregatiti sa fiti fericiti!

L M